Dagelijks Woord

Meer over Kerkenraad

Wijkindeling

De gemeente is verdeeld in een vijftal wijken. Wilt u ziekenhuisopname, geboorte of andere pastorale zaken s.v.p. aan uw wijkouderling doorgeven? Ook als jongeren examen doen of voor hun studie op kamers gaan wonen, leven de wijkouderlingen graag mee! Dat kan echter alleen als hun dat ook tijdig verteld wordt...

Wijk 1: Ouderling E.J. Jansen 

Speuld, Houtdorp, Leuvenum, De Beek, Uddel, Elspeet, Meerveld, Nieuw Milligen, Vossen en in Garderen de Paleisweg en de Speulderweg.

Wijk 2: Vacature

Putten, Voorthuizen, Nijkerk en in Garderen de Buurtstraat, de Harderwijkerweg, de Hoge Boeschoterweg, de Koudhoornseweg, de Putterweg, de Roeëkamperweg en de Speulderbosweg.

Wijk 3: Ouderling H.J. Morren

Barneveld, Kootwijkerbroek, de bewoners van Kroonheim en in Garderen de Apeldoornsestraat, de Bakkerstraat, de Dr. H.C. Bosstraat, de Dorpsstraat, de E.C. de Greefhof, de Hogesteeg, de Hulakkerweg, de Koesteeg, de Koningsweg, de Mazenhofstraat, de Oude Nijkerkerweg, de Oud Milligenseweg (m.u.v. Kruimelstaete) en de Smidstraat. 

Wijk 4: Ouderling P. Mourits

Stroe, Ederveen en in Garderen de Acacialaan, de Beukenlaan, 't Boerenerf, de Van de Craatslaan, de Eikenlaan, de Esdoornlaan, de Kastanjelaan, de Dr. J.P. Kruimellaan, de Lindenlaan en de Wilgenlaan.

Wijk 5: Ouderling M. Breen

Ermelo (dorp), Harderwijk en in Garderen "Kruimelstaete".

  • © hersteld hervormde kerk 2021